Нещодавно у нас був чудовий привід зібратися разом — перше в Новому Році сирне навчання в офлайні від нашої
ProCheese Академії для нових співробітників, яке провела наша молодша сирна тренерка Олександра Сидоренко.
Всі учасники повністю занурились у сирну культуру: дізнались про особливості сировини та правильну нарізку сирів, а також разом створювали креативні сирні тарілки. Звичайно не обійшлося без смачних частувань.
Дуууже сирні поєднання та перші враження колег від смакового різноманіття сиру. За цим ми завжди спостерігаємо із задоволенням та завжди допомагаємо отримувати нові знання для підкорення сирних вершин разом із командою.
Починаємо Новий Рік з нових сирних знань та радіємо бути разом й відчувати сирне ДНК поруч один з одним!