Власне виробництво
У 2005 році компанія Ardis Group першою почала ввозити в Україну свіжі сири з Італії: моцарелу, рікоту, маскарпоне.
Споживачі із захопленням прийняли сирне різноманіття та нові смаки і згодом компанією було прийнято рішення запустити своє виробництво, зі спеціалізацією — свіжі сири.



Історія становлення
В якості старту обрано шлях орендних потужностей. Так з’явилася моцарела для піци та перші клієнти.
Клієнтів ставало все більше, обсяги росли й орендованих потужностей виявилося недостатньо.
З цього моменту почалася нова історія для заводу Молочна Майстерня, розташованому в Благовіщенську, Кіровоградської області.
З 1995 це був місцевий молокозавод, який виробляв свою продукцію, зокрема вершкове масло, яке славилося на всю Україну! Після зміни власників почалася сумна, але типова історія згасання. Врешті завод закрився й залишився руйнуватись нікому не потрібний. Але у 2014 році компанія Ardis Group подарувала йому нове життя, буквально побудувавши новий сучасний завод зі стін і каменів.
В цьому ж році почалися роботи по створенню бренду свіжих сирів Lel ‘.
Повноцінний запуск заводу відбувся у 2019 році.
Продукція заводу
Стратегія розвитку заводу передбачає фокусну спеціалізацію в категорії свіжих сирів, яка включає: моцарелу для піци, рікоту, моцарелу в розсолі, а також власну розробку заводу — сир Чедарелла.
Дізнатися більше

none


Бренд Lel`
Продукція заводу Молочна Майстерня випускається під монобрендом Lel’.
На поточний момент сири Lel’ відомі в основному в професійній кулінарії ресторанів і піцерій.
У планах заводу запуск споживчої лінійки та вихід в національний і регіональний рітейл.
АсортиментВИРОБНИЦТВО

Відмінності
Завдяки R&D підрозділу розробляються унікальні рецептури під запит клієнтів, враховується тип печі, час приготування, побажання до сиру.
Спеціалізація заводу виключно на свіжих сирах не змінюється з дня його будівництва.
Фокус виробництва виключно на свіжі сири.

Безпека
Завод сертифікований ISO 22000.
Високі вимоги до молочної сировини: власна лабораторія перевіряє кожну партію молока, без перевірки молоко не вивантажується з цистерни.
Після приготування, готовий сир тестується на фізико-хімічні показники все в тій же лабораторії. Жодна партія не поїде до клієнтів без попередньої перевірки та контролю.
Працюємо тільки з перевіреними молочними підприємствами.

Команда
Команду заводу складають прості люди, які по-справжньому люблять те, чим займаються.
До цього дня на заводі працюють і старожили, які своїми очима бачили, як розвивалося виробництво молока в минулому столітті — і навіть брали активну участь в розвитку галузі.
Наразі в колективі більше 70 чоловік.