У 2005 році компанія Ardis Group першою почала ввозити в Україну свіжі сири з Італії: моцарелу, рікоту, маскарпоне.

Споживачі із захопленням прийняли сирне різноманіття та нові смаки і згодом компанією було прийнято рішення запустити своє виробництво, зі спеціалізацією — свіжі сири.

Історія становлення

В якості старту обрано шлях орендних потужностей. Так з’явилася моцарела для піци та перші клієнти.

Клієнтів ставало все більше, обсяги росли й орендованих потужностей виявилося недостатньо.

З цього моменту почалася нова історія для заводу Молочна Майстерня, розташованому в Благовіщенську, Кіровоградської області.

З 1995 це був місцевий молокозавод, який виробляв свою продукцію, зокрема вершкове масло, яке славилося на всю Україну! Після зміни власників почалася сумна, але типова історія згасання. Врешті завод закрився й залишився руйнуватись нікому не потрібний. Але у 2014 році компанія Ardis Group подарувала йому нове життя, буквально побудувавши новий сучасний завод зі стін і каменів.

В цьому ж році почалися роботи по створенню бренду свіжих сирів Lel ‘.

Повноцінний запуск заводу відбувся у 2019 році.

Продукція заводу

Стратегія розвитку заводу передбачає фокусну спеціалізацію в категорії свіжих сирів, яка включає: моцарелу для піци, рікоту, моцарелу в розсолі, а також власну розробку заводу — сир Чедарелла.

Дізнатися більше

none

Бренд Lel`

Продукція заводу Молочна Майстерня випускається під монобрендом Lel’.

На поточний момент сири Lel’ відомі в основному в професійній кулінарії ресторанів і піцерій.

У планах заводу запуск споживчої лінійки та вихід в національний і регіональний рітейл.

Асортимент

ВИРОБНИЦТВО

Відмінності

Завдяки R&D підрозділу розробляються унікальні рецептури під запит клієнтів, враховується тип печі, час приготування, побажання до сиру.

Спеціалізація заводу виключно на свіжих сирах не змінюється з дня його будівництва.

Фокус виробництва виключно на свіжі сири.

Безпека

Завод сертифікований ISO 22000.

Високі вимоги до молочної сировини:  власна лабораторія перевіряє кожну партію молока, без перевірки молоко не вивантажується з цистерни.

Після приготування, готовий сир тестується на фізико-хімічні показники все в тій же лабораторії. Жодна партія не поїде до клієнтів без попередньої перевірки та контролю.

Працюємо тільки з перевіреними молочними підприємствами.

Команда

Команду заводу складають прості люди, які по-справжньому люблять те, чим займаються.

До цього дня на заводі працюють і старожили, які своїми очима бачили, як розвивалося виробництво молока в минулому столітті — і навіть брали активну участь в розвитку галузі.

Наразі в колективі більше 70 чоловік.

Заповнити анкету

Поле обов'язкове для заповнення. Поле обов'язкове для заповнення. Відправляючи форму зворотного зв'язку, ви погоджуєтеся з нашими правилами обробки даних

Ваше повідомлення надіслано успішно!