• 10:00-18:00

  • 30+ сирів на дегустацію

  • До 10 учасників у групі

  • 05/02/2022

  • м. Київ, вул. Глибочицька, 17м

  • офіс Ardis Group

  • Базовий модуль "Сирний сомельє"

    Для кого:

    — для офіціантів, які прагнуть розвитку у нову та перспективну професію – сирного сомельє;

    — для шефів та винних сомельє, які прагнуть відкрити новий спектр знань про сир та привнести нове у щоденну практику;

    — для чизмонгерів та людей, які працюють з сирами та прагнути вийти на якісно новий рівень розуміння продукту та поєднань.

     

    Програма модулю:

     

    • Від молока до сиру: як сировина впливає на смак кінцевого продукту;
    • Класифікація сирів, колеса смаку;
    • Дегустування та органолептичний аналіз всіх категорій сирів;
    • Правильний підбір інструментів для роботи з сиром;
    • Принципи поєднання різних категорій сирів з алкоголем та іншими продуктами;
    • Презентація продукту та сторітелінг;
    • Створення сирних плато: правила та практика, тематичні та сезонні варіанти.

    Реєструйся на модуль “Сирний сомельє” за посиланням:

    https://procheese.ua/syrnyj-somelie/ та дізнавайся більше про світ cheese!

    Заповнити анкету

    Поле обов'язкове для заповнення. Поле обов'язкове для заповнення. Відправляючи форму зворотного зв'язку, ви погоджуєтеся з нашими правилами обробки даних

    Ваше повідомлення надіслано успішно!