• реєстрація триває

  • Підтримуємо українських сироварів та передаємо знання світового рівня

  • на курсі буде доступний синхронний переклад українською

  • 14.09-14.11

  • онлайн вебінар

  • для тих, хто професійно займається сироварінням більше 1-2 років

  • Навчання для сироварів від британської Academy of Cheese та ProCheese академії

    На курсі ви дізнаєтесь:
    технології виробництва того сиру, який учасники оберуть спільним голосуванням;
    як удосконалити власне виробництво і підготуватись до експорту;
    як уникнути найпоширеніших дефектів сиру.
    Головний лектор курсу — Пол Томас, технічний консультант із молочних продуктів, експерт з гігієни та інструктор із сироваріння, технічний директор викладач Academy of Cheese.
    Програма підійде для тих, хто виготовляє та продає сир більше 1-2 років або займається сироварінням на професійному рівні, незалежно від розміру вашого виробництва.
    Залишити заявку на участь можна за посиланням: https://procheese.ua/sirovarinnya-webinar-1/

    Заповнити анкету

    Поле обов'язкове для заповнення. Поле обов'язкове для заповнення. Відправляючи форму зворотного зв'язку, ви погоджуєтеся з нашими правилами обробки даних

    Ваше повідомлення надіслано успішно!